30. Sa(n)jam knjige u Istri



29. Sajam knjiga i autora počinje 24. studenog

29. Sajam knjiga i autora počinje 24. studenog

Ovogodišnji, dvadeset i deveti Sajam knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri, bit će svečano otvoren u petak, 24. studenog, i trajat će sve do nedjelje, 3. prosinca. Kao i ranijih godina, naravno ne računajući pandemijske, jedini ovakav književni događaj u Jugoistočnoj Europi će - u prostoru arhitektonski impozantnog i povijesno vrijednog Doma hrvatskih branitelja - činiti oko stotinu različitih programa namijenjenih publici svih uzrasta, a Sajam će nastaviti održavati i programske formate koji nisu nužno književni, ali jesu, poput izložaba, performansa i koncerata, postali njegov neizostavni dio.

Centralna tema Sajma knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri nosi naslov „Život u oblacima“ i posvećena je stripu o kojem će govoriti eminentni inozemni i domaći autori i autorice. Uobičajeno, i ove će godine na Sajmu biti izloženi deseci tisuća naslova ponuđenih publici po posebno povoljnim cijenama.

Popis sudionika i sudionica, kao i detaljan sajamski program, bit će objavljeni na službenoj web-stranici i društvenim mrežama Sajma knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri.  

Podijelite članak