22. Sa(n)jam knjige u Istri, pulski festival knjiga i autora
Tema: Transatlantik
Dom hrvatskih branitelja, od 1. do 11. prosinca 2016., Radno vrijeme: 9-21

KVIZIRANJE S AUTORIMA – SAJAMSKI PUB KVIZ

Prvi put na Sajmu organiziramo Kviziranje s autorima, program u kojem će se pulske ekipe nadmetati s ekipom sajamskih autora. Sajamska publika napokon će imati priliku uživo vidjeti zašto su pub kvizovi forma čija popularnosti nezaustavljivo raste diljem svijeta.

Kviziranje s autorima nadahnuto emisijom Kvizna situacija Hrvatske radiotelevizije, prvog televizijskog pub kviz natjecanja u svijetu. Kao voditelj će nam se pridružiti jedan od autora koncepta Kvizne situacije, redovit sajamski gost Vladimir Šagadin, a uz njega kviz će voditi i etablirani kvizaš i književni prevoditelj Nikola Pezić.

Pitanja u Kviziranju usmjerena su na raznoliko opće znanje, naravno s posebnim naglaskom na književnost. Kviz će biti napet i atraktivan za one koji kviziraju, ali i za publiku koja će imati priliku pratiti kviz i navijati za svoju najdražu ekipu.

Zbog ograničenog broja sudionika, molimo entuzijaste da se za sudjelovanje u kvizu (u timovima do 4 osobe) prijave u naš Facebook inbox (link https://web.facebook.com/Sanjam-Knjige-U-Istri-565990980197905/ ) ili na info@sajamknjige.hr. U prijavi je dovoljno navesti ime ekipe.

Vidimo se 7.prosinca u 21 sat u Old City Baru!